Over ons

VeldXpert (voorheen Brussee Grondboringen) is in 1997 opgericht als een veldwerkbureau voor milieuadviesbureaus. Vanuit de vestiging in Katwijk werden voornamelijk opdrachtgevers in de regio bediend. Door de groei van het bedrijf werd in 2008 uitgeweken naar een groter pand in Noordwijk.

Tegenwoordig is VeldXpert een breed gedisciplineerd veldwerkbureau dat van vele markten thuis is. Wij kunnen voor u veldwerk verrichten voor een scala aan onderzoeken, waarvan milieutechniek en archeologie enkele voorbeelden zijn. Door de korte communicatielijnen binnen het bedrijf zijn wij in staat om onze opdrachtgevers op zeer korte termijn te bedienen.

VeldXpert heeft de beschikking over eigen veldwerkbussen die geheel uitgerust zijn voor het standaard veldwerk. Daarnaast heeft VeldXpert de beschikking over eigen betonboormachines, ramguts- en ramspitsuitrustingen, uitrusting ten behoeve van waterbodemonderzoek en bemonstering in het kader van het Besluit bodemkwaliteit.

Door onze uitstekende kwaliteit van werk in combinatie met scherpe prijzen heeft VeldXpert in de loop der jaren een uitstekende relatie opgebouwd met haar opdrachtgevers.

Wilt u een afspraak maken of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.